Numai sistemele de irigații automatizate asigură întreținerea corespunzătoare a spațiilor verzi

Cei mai mulți dintre clienții noștri aflați la a doua amenajare de spații verzi înțeleg perfect beneficiile unei investiții de plecare în irigații automatizate. Despre utilitatea acestora, proprietarii de amenajări de spații verzi se conving adesea din propria experiență, cu costuri suplimentare. Specialiștii Unique Landscaping vi le oferă însă din start.

Numai irigațiile automatizate realizează în același timp distribuirea uniformă a apei și economisirea ei, în funcție de debitul și celelalte caracteristici ale surselor de apă disponibile. Sistemele de irigații automatizate propuse de Unique Landscaping includ combinații de vane, țevi, aspersoare și conexiuni electrice, personalizate în funcție de caracteristicile terenului, ale surselor de apă și energie și chiar regimul precipitațiilor din zonă. Sistemele pe care vi le propunem pot asigura oprirea automată în cazul apariției unor precipitații naturale și evită suprasolicitarea tubulaturii și a echipamentelor de irigare, care poate duce la afectarea acestora din cauza depășirii parametrilor pentru care au fost proiectate.

Sistemele de irigații automatizate țin cont de anotimp și de umiditatea aerului dintr-un anumit loc și moment al zilei, asigurând necesarul de apă în modul cel mai precis și mai adecvat. Investiția de pornire este recuperată în timp datorită durabilității prin creșterea durabilității amenajării și păstrarea acesteia la standardele estetice înalte pe care ni le-am asumat. Exemplul gazonului, omniprezent în amenajările de spații verzi, e relevant în acest sens. Dorința de a preveni uscarea acestuia poate duce la utilizarea unei cantități excesive de apă și la îmbolnăvirea lui, urmată de moarte și de refacerea costisitoare a spațiului.

Serviciile noastre legate de irigații

În dorința noastră de a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurăm o gamă completă de servicii legate de irigații, constând în:

  • Configurarea soluțiilor, cu mai multe variante, în funcție de costuri.
  • Comercializarea echipamentelor necesare sau consultanță în vederea achiziției.
  • Montarea sistemului.
  • Servicii de întreținere, prin deplasarea unor echipe specializate, care fac verificări de etanșeitate, curăță sau înlocuiesc filtrele și duzele, verifică componenta electrică a sistemului și repornesc instalația la venirea primăverii.