Motto-ul nostru: „Arta în grădină”

Suntem un nucleu de artiști plastici, decoratori, designeri și peisagiști care în urmă cu ani de zile am decis că pânza noastră este chiar natura și lucrul cu care pictăm e vegetația sau lumina. Am amenajat grădini și alte spații deschise la Cluj-Napoca, Bistrița, Dej, Baia Mare, Zalau, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu, Gherla, Turda, Târgu Mureș și am avut de fiecare dată succes, fiindcă niciodată nu ne-am abătut de la motto-ul nostru: „Arta în grădină”.

Pentru noi, fiecare spațiu verde sau peisaj e o operă de artă potențială, căreia trebuie doar să-i punem în valoare armonia ascunsă și estetica naturală.

Știm să folosim și metalul, betonul sau sticla, dar numai atunci când e necesar, iar natura, cu indiciile ei ascunse, ne sugerează o abordare artistică.

Am amenajat toate tipurile de spații verzi, de la grădini private, la spații de firme și parcuri, iar abordarea noastră crește de fiecare dată valoarea proprietății, prin transformarea în operă de artă. Știm să alegem plantele în funcție de contextul preexistent, după textura și nuanțarea frunzișului și să propunem sau să creăm mobilier de grădină care se integrează nu numai prin material, ci și prin formă. Suntem specialiști în detaliile fără de care natura ar fi mai săracă sau sărăcită de om.

 

PARTENERI